Path

Path 3.4

Sociaal netwerk voor bevoorrechte vrienden

Path is een sociaal netwerk dat zichzelf het 'persoonlijke netwerk' noemt. Je deelt je ervaringen met maximaal 150 vrienden, wat zorgt voor overzichtelijke updates.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Maximaal 150 contacten
  • Heldere updates
  • Strak en rustig uiterlijk
  • Fotofilters á la Instagram

TEGEN

  • Stickers als in-app aankopen

Uitmuntend
8

Path is een sociaal netwerk dat zichzelf het 'persoonlijke netwerk' noemt. Je deelt je ervaringen met maximaal 150 vrienden, wat zorgt voor overzichtelijke updates.

Momenten

Path combineert al het goede van Instagram, Facebook, Twitter, LINE én WhatsApp in één prachtig vormgegeven gratis app.

Op een tijdlijn zie je waar jouw vrienden zich mee bezig houden, hun foto's, korte updates en welke muziek zij luisteren. Path noemt al deze uitingen 'momenten'. Scroll door je tijdlijn – je Path – en je bent meteen op de hoogte van de levensmomenten van je beste vrienden.

Alsof dat niet genoeg is, beschikt Path ook over een chat-functie. Hiermee stuur je snel en eenvoudig berichtjes, die je opleukt met stickers.

Verfrissend eenvoudig

Path is verfrissend eenvoudig dankzij één heldere knop linksonder in het scherm. Met een tik op deze knop krijg je vijf verschillende opties: een nieuwtje plaatsen, je locatie delen, aangeven welke muziek je luistert, een foto (mét Instagram-achtig filter) of video uploaden, of aangeven dat je gaat slapen. Elk moment fleur je op met een smiley, icoon of persoonlijke boodschap.

Thuiskomen

Open Path voor het eerst en je voelt je meteen thuis. De app toont jouw tijdlijn met daarboven een grote omslagfoto. Al naar beneden scrollend beweegt een klokje mee die toont wanneer een bepaald moment gepost is.

De posts, pardon... momenten worden fijn groot in beeld gebracht op je touchscreen, zodat de aandacht volledig uitgaat naar wat je te vertellen hebt. Path voorkomt tevens een overdaad aan menuknoppen, door de genoemde knop linksonder in het scherm.

Nadeel van Path is dat het soms automatisch ál je vrienden op Twitter, Facebook of in je adresboek uitnodigt om hen ook aan te melden bij het netwerk. Ook zul je voor veel stickerpakketten de portemonnee moeten trekken via in-app aankopen.

Conclusie

Path maakt elk ander sociaal netwerk overbodig. Via een stijlvolle interface biedt het alle opties die je maar wil, om jouw beste momenten met je beste vrienden te delen.

Meeste downloads Sociaal & Communicatie voor iphone

Meer

Beoordelingen about Path